Zhubněte za týden do plavek! 20 triků
Moderátorka Jitka Asterová (51) vypadá na svůj věk více než fantasticky. Přesto má určité komplexy. quot;Byla jsem patronkou akce Zhubněte do plavek. Já bych to taky potřebovala,quot; svěřila
Archiv -
Nádherná padesátnice Asterová: Do plavek mi chybí zhubnout ještě šest kilo 6 fotografií
Jitka Asterová -
Nádherná padesátnice Asterová: Do plavek mi chybí zhubnout ještě šest kilo 6 fotografií . Dcera Jitky Asterové lolita Anna Linhartová: Poté,
Saša Šeflová -
Nádherná padesátnice Asterová: Do plavek mi chybí zhubnout ještě šest kilo 6 fotografií
Archiv -
Nádherná padesátnice Asterová: Do plavek mi chybí zhubnout ještě šest kilo 6 fotografií Nádherná Eva Decastelo se tři měsíce po porodu svlékla. Ta má ale postavičku 3 fotografie
nejčtenější bulvár za poslední týden -
že byla mojí ženou! Ať mi Šarlota je nádherná mladá žena, která schová do kapsy Česká Miss se tak dostává do problému. Chybí
Konec hvězdného manželství? David Duchovny se rozchází s
Agent Mulder z legendárního seriálu Akta X prochází těžkou manželskou krizí. Jak napsal americký server David Duchovny (50) a jeho manželka, hollywoodská herečka Tea Leoni (45), se v úterý
Komentáře ke článku: Hubnutí: Jíte zdravě, cvičíte, přesto
Z toho jsem usoudila,že se snažíte marně zhubnout a nejde a na některé mi chodí do lednice letech jsem se těšila k moři do plavek)
Bikini nebo ne? | - Portál pro ženy, které
Léto, čas plavek je tu a vězte nebo ne, Je mi třicet a jsem plochá jako holka před pubertou. Jak zhubnout? Jde to i bez diet a trápení! Datum:
Přehled - Aktuální přehled zpráv s historií a
Televizní KRÁSKA si na pláži místo plavek LÍBÍ SE MI HOLKY! No a co? Do nastal obrat o sto osmdesát stupňů a najednou se modelka kaje a chybí
Saša Šeflová -