trojúhelníkové bikiny značkové

Chci levně nakoupit

Poslední zákazník: Lucie,

Výrazné slevy, týdenní akce, novinky, 8 % z nákupu spátky

Správně padnoucí plavky online snadno a rychle!

Dnes levně nakoupilo již 66 zákazníků.

Březen 2009 « Archiv | Fashion and Celeb

Za vynálezce bikin v moderním pojetí je považována dvojice francouzů - inženýr Louis Reárd (1897-1984) a návrhář Jacques Heim (1899-1967). Jako první představil v květnu 1946 v Cannes svoje plavky s

Trianglové bikiny, plavky Venice Beach s trojúhelníkovou

Trianglové bikiny, plavky Venice Beach s trojúhelníkovou podprsenkou, značkové plavky levně s kostkovaným vzorem

Nevyztužené podprsenky

možnosti. Krásná trojúhelníková podprsenka z kolekce značky KissMe a kalhotky string ve fialové barvě jsou naprosto dokonalé. Jemná trojúhelníková podprsenka šitá z krajkového prodyšného materiálu je

Trojúhelníkové bikiny, s.Oliver | Dvoudílné plavky

Trojúhelníkové bikiny, s.Oliver od OTTO Shop. Nový tištěný design, s ozdobnými perlami zlaté barvy. Nastavitelný horní díl s vyjmutelnými vycpávkami.

Mapa webu

Dámská noční košile krátký rukáv. Dlouhé letní šaty bez ramínek. Pánská bavlněná tílka bez potisku. Bílé pánské tričko krátký rukáv.

Plavky trojúhelníkové (33 produktů)

in? Tak si pořiďte stylové plavky trojúhelníkové. Právě jsme doplnili kategorii plavky trojúhelníkové o kousky z nové limitované série. Nenechte si vyfouknout stylové a trendy plavky trojúhelníkové.

Značkové bikiny |

Značkové bikiny ještě zesílí váš půvab. Zajistí i pohodlné nošení a používání. Značkové bikiny v nových kolekcích přichází ve spoustě střihů, barev a velikostí. Při nákupu nad 1499 Kč získáte dopravu

Značkové oblečení dámské Lascana |

Prozkoumejte nabídku a najděte, co vám sekne. Značkové oblečení dámské Lascana zalahodí vašemu módnímu stylu. Přemýšlíte o novém kousku z kategorie značkové oblečení dámské Lascana?

Venice Beach Trojúhelníkové bikiny, Venice Beach pink

nejlepší, co značkové kolekce venice Beach Trojúhelníkové bikiny, Venice Beach pink - Košík A 34(65) nabízejí. Prohlédni si nejprodávanější venice Beach Trojúhelníkové bikiny, Venice Beach pink

Jednodílné plavky se zavazováním za krkem

má pevné trojúhelníkové košíčky, které pojmou celé poprsí a lehce ho nadzvednou. V horní části jsou ke košíčkům přišitá úzká špagetová ramínka, pomocí nichž se plavky zavazují za krkem na mašli.

Luxusní plavky

E-shop Fashion&Beauty Store Vám nabízí značkové plavky za výborné ceny. Opět se objevují klasické trojúhelníkové bikiny a push-up podprsenky.

Bílé bikiny (14 produktů)

z řady bílé bikiny se pyšní vychytanými detaily a funkčností. Nuda prostě není in. Kupte si jedinečné bílé bikiny. Značkové bílé bikiny, které vám přinášíme, jsou zárukou kvality a trendy designu.

VENICE BEACH bikiny -

VENICE BEACH Trojúhelníkové bikiny růžová - Košíček A/B. Detail produktu. Venice Beach, značkové trianglové plavky 34 mint A. Velikosti: pouze 34.

Chiemsee Trojúhelníkové bikiny fuchsiová - C/D

Hitem letošní sezónu jsou barevné chiemsee Trojúhelníkové bikiny fuchsiová - C/D. Značkové chiemsee Trojúhelníkové bikiny fuchsiová - C/D, které vám přinášíme, jsou zárukou kvality a trendy designu.